Mag ik me even voorstellen.

Ik ben Miranda Kok, kinderfysiotherapeut en oprichtster van Prematuur & Thuis. Met de opleiding “Transmurale Ontwikkelingsondersteuning voor Prematuur geboren kinderen en hun ouders (ToP programma)” heb ik me gespecialiseerd in de begeleiding van te vroeg geboren kinderen.

ToP Programma

Ik ben als kinderfysiotherapeut verbonden aan het landelijk Expertisecentrum Ontwikkelingsondersteuning Prematuren dat de zorg coördineert en de kwaliteit van het ToP programma bewaakt.

Met het ToP programma begeleid en ondersteun ik te vroeg geboren kinderen en hun ouders in de thuissituatie. Volgen en aansluiten bij de behoeften van het kind en de ouders staan centraal in de begeleiding.

Mijn werkgebied zie je op het kaartje hieronder. Mocht je in een andere regio wonen, kijk dan hier voor een ToP kinderfysiotherapeut in jouw regio.

 

Naast mijn werk als ToP therapeut voor Prematuur & Thuis, werk ik parttime als kinderfysiotherapeut in het Emma Kinderziekenhuis van het AMC. Hier begeleid ik kinderen met een grote diversiteit aan medische achtergronden en lever ik onder andere ontwikkelingsgerichte zorg op de afdelingen Neonatologie en Zuigelingen.

BIG-registratie

Ik ben BIG-geregistreerd en sta ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.